Move-It Verhuizingen


uit Breda


U bevindt zich hier: »Breda » Move-It Verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VMove-It Verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy




Move-It Verhuizingen
Tilburgseweg 64
4817 BE Breda

tel: 076-5716075

Extra informatie

Move-It Verhuizingen uit Breda is een allround verhuisbedrijf voor particulieren en bedrijven en gevestigd met haar bedrijf in Breda.
Move-It Verhuizingen uit Breda is uw betrouwbare partner als het gaat om het verhuizen van uw inboedel en al uw andere kostbare bezittingen in binnen- en buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in diverse disciplines; van normaal tot speciaal vervoer.
Maar ook zeer speciaal vervoer is mogelijk.

Wat te denken van bijvoorbeeld piano- en vleugelvervoer hetgeen uiterst zorgvuldig moet gebeuren en in goede handen is bij de vakmensen van Move-It Verhuizingen. Vanzelfsprekend is tijdens uw verhuizing de gehele inboedel verzekerd.
Move-It Verhuizingen uit Breda begrijpt dat u van te voren precies wilt weten wat uw verhuizing gaat kosten. Daarom maken wij altijd eerst een duidelijke gespecificeerde offerte. Vraag via deze site geheel vrijblijvend een Online-Offerte aan.

Specialiteit

Piano en vleugel transport